Fotoalbum van 2020

Heb jij misschien nog leuke foto's voor ons? Stuur ze dan naar webadmin@surtout.nl en misschien zie je ze de volgende keer wel hier op de site staan.
De foto's staan hier in Google's Photo en Google+. Die foto's zijn verkleind om ze lekker snel te kunnen bekijken, maar als je een foto wilt gebruik om te laten afdrukken geeft dat het beste resultaat met de originele, niet verkleinde foto. Ik heb bijna alle originele foto's nog en kan je die naar behoefte ter beschikking stellen. Mail me dan even.

Stuur ook even een mailtje als je er bezwaar tegen hebt dat jouw gezicht op een van de foto's van deze pagina staat.

Crocodil of Kenten, 19 januari - Duitsland

BERGHEIM - Vandaag vanuit Kenten in de gemeente Bergheim, ter hoogte van Maastricht, net geen 2 uur rijden vanaf Apeldoorn kwamen voor Surtout uit: Enno, Jasper en Lars.

Hier het verslag van Rob:


Onze mannen gingen vol goede moed naar Kenten. Mooi Sabeltoernooi U15. In de Poules ging het erg goed en met veel gewonnen partijen gingen ze naar de eliminaties. Lars moest als eerste aan de bak, hij ging te keer en sloeg zijn tegenstander met 15-5 van de baan. Ook Enno en Jasper lieten zich gelden en wonnen heel overtuigend van hun tegenstanders. Volgende eliminatie stond al weer op de planning. Lars trad weer als eerste aan. Helaas verloor hij met 15-5 van wat uiteindelijk de kampioen werd. Jasper en Enno gingen nog even door en maakte een slachtveld van de wedstrijden en wonnen weer overtuigend. Beide weer door naar de volgende eliminaties. Hier kwamen ze hun meerdere tegen. Jasper moest tegen de uiteindelijke kampioen en verloor met 15-8 en Enno verloor ook met 15-8. Jammer, maar het was een mooi toernooi met Lars op de 16e plaats, Enno 8e en Jasper op de 7e plaats. We hebben de naam van Surtout weer laten gelden.


mooie resultaten heren! En dank aan Rob voor het verslag.

Hier de link naar de foto's.


JeugdPuntenToernooi, 18 januari

WAGENINGEN - Het eerste JeugdPuntenToernooi dit jaar is hier in het mooie ruime sportcomplex de Vlinder. Met onze scheidsrechter Enli zijn Adriana, Diese, Ekatherina en Charlotte van de partij.

meer volgt vandaag...

Rob heeft hier het volgende over geschreven:


Ekatherina en Adriana gingen vol energie over de loper. Het ging erg goed en de onderlinge was ook goed. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd. Grote tegenstander was een meisje van een andere club. Niet zozeer dat ze goed was maar ze sloeg enorm hard. Ze werden er een beetje bang voor. Maar in de tweede poule herpakten ze zich. Verdedigde goed en wonnen beide. Goed gedaan dames. Diese en Charlotte deden het ook goed. Ze wonnen beide een wedstrijd en dat als je weet dat ze net beginnen met schermen, goed gedaan dames, ga zo door.


Dank voor Enli voor het scheidsen, Rob voor het verslag en de foto's en de dames natuurlijk voor hun inzet!

Hier de link naar de foto(s).

Ferrum Vetus, 12 januari

HOOFDDORP - Het Ferrum Vetus toernooi, daarvan staat de naam voor "oud ijzer". Omdat de schermsport met ijzeren wapens worden gestreden en de deelnemers geen junioren meer zijn.

Christian was vandaag bij dit toernooi en deed er verslag van:


Tijdens het eerste Ferrum Vetus (Oud IJzer) toernooi van het nieuwe jaar, worden de prijzen van het voorgaande jaar uitgereikt. Er wordt met leeftijdscategorieŰn gerekend. Bij de sabel heren was ik tweede overall (Nr 1 een sympathieke Belg) en ik bleek eerste in de leeftijdscategorie waar ik in leef.

Foto 1: deelnemers heden, 12 januari. (de jongelui op de foto zijn de "Futuri"; die mogen ook meedoen, mits ze niet te goed schermen, maar daar houden ze zich niet altijd aan)

Foto 2: uitreiking fles met inhoud. Als het goed is volgt de wisseltrofee met mijn naam; die moet er nog in gebeiteld worden.


Gefeliciteerd Christian! Een eerste en een tweede plek, dat lijkt me een bijzondere prestatie!

De foto's komen hier te staan, maar dat is me nog niet gelukt... straks nog eens proberen.

Hier de link naar deze 2 foto's.