Administratief

Bij het lidmaatschap van onze club horen reglementen. Die horen bij het aangaan van het lidmaatschap gelezen te worden. Zo worden de regels duidelijk waaraan iedereen zich dient te houden.

Brassard

De schermvereniging PSV uit Eindhoven heeft een hele duidelijke uitleg gemaakt over het Brassard systeem. Later ook op onze site direct voorhanden. Nu even op het blauwe gedeelte klikken.

Privacybeleid

Hier de documenten:

De toestemmingsverklaring zit ook in het elektronisch inschrijfformulier verwerkt.

Uitleg KNAS ranglijsten

KNAS wedstrijden leveren - als je een eliminatie wint - punten op, die op de KNAS Ranglijst komen te staan. Die ranglijsten bevatten heel veel informatie over wie in welke wedstrijd hoeveel punten heeft behaald - nog best complex. Uitleg over de ranglijst staat voor een deel in het "Handboek Schermer", op de site van de KNAS te vinden via deze link. Ondanks deze uitleg blijven er echter nog veel vragen over. Als ouder heb ik onderstaande uitleg gemaakt om meer details helder te maken:

Het A4 is vooral gericht om duidelijke uitleg te geven, daarmee is niet niet volledig en uitputtend.


Groeten,

Everhard Faas


UPDATE


Op deze site: https://www.knas.nl/ranglijsten is nu een heel mooi systeem gemaakt om jouw score in te zien en het laat ook meteen zien hoe die punten zijn opgebouwd. Hulde voor de makers die dit complexe systeem zo inzichtelijk hebben gemaakt!