1 maart 2008
Zaterdag 1 maart organiseerde Scaramouche de Arnhemse Schermvereniging weer het Snaphaene Toernooi voor degen en sabel en op zondag 2 maart waren de floretten aan de beurt op het Arnhems meisje toernooi.

 

Beide toernooien werden bezocht door leden van Surtout en niet zonder succes, Zo behaalde Jeroen Woltjes de zilveren medaille bij de pupillen op de sabel, voor de complete uitslag klik hier, Evira Brouwer wist bij de dames benjamins beslag te leggen op een derde plaats en ging dus met een bronzen plak naar huis, klik hier voor de complete uitslag.

 

Jeroen werd 2e bij de pupillen Elvira toont haar bronzen medaille

 

Cheryl de Jong moest zaterdag vroeg op om met de degen aan het toernooi deel te nemen, en behaalde daarmee een zeer verdienstelijke 7e plaats in een gemengde poule van jongens en meisjes, ze werd daarmee het tweede meisje en kreeg dus een zilveren medaille mee naar huis. (Cheryl stuur ons even een foto als je die hebt) De volledige uitslag vind je hier .

 

Zondag was het de beurt aan Jilly Wegman die, bij de dames pupillen, met een bronzen medaille mocht vertrekken. Helaas hebben we ook hier (nog) geen foto van (dus Jilly stuur ons er eentje toe) De volledige uitslag vind je hier .

 

Namens alle leden en het bestuur van harte gefeliciteerd met de mooie resultaten.

 

 

Meer nieuws...