22 oktober 2008

Woensdag 22 oktober was een bijzondere avond voor onze vereniging. Ons oudste nog actieve lid Jaap Hoogerwerf ontving een erefloret en de titel erelid van Surtout.

 

Jaap krijgt de erefloret aangeboden door Hans Woltjes

Jaap is zichtbaar onder de indruk

Maandag 20 oktober was Jaap jarig en werd hij zeventig jaar, wij als bestuur zagen daarin een mooie aanleiding om Jaap te bedanken voor zijn inspanningen voor Surtout. Jaap is namelijk gedurende vele jaren onze penningmeester en secretaris geweest.

 

Vele seniorleden kennen hem al wat langer en weten zijn soms wat plagerige humor te waarderen. Na een afwezigheid van enkele maanden vanwege een schouderblessure was het wel weer even wennen voor Jaap. Als gewezen hartchirurg had hij zich dan ook goed voorbereid op de training door het dragen van een hartslagmeter. De meter noteerde meerdere malen een hartslag boven de 150 slagen per minuut.

 

Hoeveel slagen per minuut die aangaf toen Hans Woltjes hem de erefloret overhandigde zullen we echter nooit weten, wel weten we dat Jaap aangenaam verrast, maar ook een beetje beduusd was. Maar de eretitel en het bijbehorende aandenken is hem van harte gegund.

 

Er wordt met het erewapen een
prime-parade gemaakt

De aanval van Ruud Grootenboer wordt met
chirurgische precisie gepareerd

Van harte gefeliciteerd Jaap en we hopen dat je nog vele jaren actief zult deelnemen binnen onze vereniging.

 

 

Meer nieuws...