2 september 2009
We zijn weer van start, maar eerst even gezellig bij elkaar zijn tijdens een heerlijke Bar-B-Q bleek een goed idee.

 

We hadden ontzettend geluk met het weer want ondanks de soms dreigende luchten en een weerverwachting die het ergste deed vermoeden hielden we het heerlijk droog en leek het er gedurende de avond eerder warmer dan kouder op te worden. Dat kan natuurlijk ook het gevolg zijn geweest van de heerlijk warm afstralende Barbeque en de vuurschaal waarin de jongens heerlijk fikkie konden stoken.

 

Ook de bomen op het terrein achter scouinggebouw de Pionier aan de Zilverschoon mochten op de interesse van de jongens rekenen, er werd geklommen naar hartelust.

 

Tijdens de korte openingsspeach van Rene Berends onze voorzitter werd Remco Middelveld genoemd omdat hij deel uit gaat maken van het bestuur als onze nieuwe wedstrijdsecretaris, Remco nogmaals van harte welkom in het bestuur en fijn dat je je extra wilt inzetten voor onze vereniging.

 

Oh ja jongens nog even en dan hebben we weer het eerste Jeugd puntentoernooi, geef je het even door aan Remco als je mee wilt doen hij geeft jullie dan op bij Ad van der Weg.

 

Het vlees dat we via de moeder van Remco konden regelen ging schoon op, mede door het scherpe inkoopbeleid van Ria Faas onze secretaris, die overigens een behoorlijke keukenprinses blijkt te zijn want haar eigengemaakte knoflooksaus was echt overheerlijk.

 

Hans Woltjes was de keukenprins en bereide de vleesgerechtjes op de door zijn chef Jos van der Wolde uitgeleende Mega barbeque. Graag gedaan hoor jongens maar de volgende keer nemen we meer tangetjes mee en mag je lekker zelf aan de gang. ;-)

 

Kijk als je nog eens lekker wilt eten ook eens op de site Jos Kookt www.joskookt.nl.

De vuurschaal had Hans ook van hem te leen, dus helemaal geweldig.

 

Kortom we kunnen terugkijken op een geslaagd en naar wij hopen jaarlijks terugkerend evenement, vanaf de 9e gaan we weer lekker schermen en er een lekker gezellig en sportief jaar van maken.

 

Meer nieuws...