25 januari 2012

Nieuwe trainingspakken vallen in de smaak

Het heeft even geduurd maar eindelijk waren ze er dan, onze nieuwe trainingspakken. Er is een hoop voor gedaan, allereerst door de kids zelf, die fantastisch hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk speculaasbrokken te verkopen. Velen van hen, waarbij ik met name Quinton Faas even wil noemen, hadden al snel zoveel verkocht dat voor hun het pak inclusief T-shirt helemaal gratis was.

 

 

 

Het lange wachten was de moeite waard.

De pakken zijn van een zeer goede kwaliteit en de bedrukking is erg fraai aangebracht. Het ging ons natuurlijk vooral om de bedrukking achterop waar onze clubnaam doorkruist met de drie wapens duidelijk laat zien dat we trots zijn op onze vereniging. Onze voorzitter Hans tekende voor het ontwerp. Maar ook willen we onze sponsors; Break schermclinics en JC Sportworld nog eens hartelijk bedanken voor hun bijdrage. We zullen ook jullie logo's met trots op ons pak dragen.

 

 

Ook een bijzonder woord van dank voor Ria Faas onze secretaris die de hele actie heeft bedacht en geco÷rdineerd. Zonder haar was het allemaal niet gelukt. Dus Ria helemaal top.

 

Het was kortom een beetje feest 25 januari en Everhard Faas heeft het uitdelen en de trotse eigenaartjes weer prachtig op de foto gezet.

Klik hier voor de reportage.

 

 

 

Meer nieuws...