30 april 2012

Koninginnedag 2012 groot succes

Allereerst wil ik nog maar eens zeggen hoe ongelooflijk blij ik ben dat we zulke betrokken leden en ouders hebben. Met name de jeugdleden die zelf nog niet eens zo lang schermen zoals Justin, Dorien, Janessa, Bo en Puk deden erg hun best en ik ben erg trots op jullie.

 

Enli ook heel erg bedankt voor je hulp. Hetzelfde geld natuurlijk ook voor de jongens die er eigenlijk altijd bij zijn om te helpen als Brendan, Quinton en Bas maar ook Lars en Thomas hebben laten zien waar we bij Surtout goed in zijn.

 

Doordat we zo lekker bezig waren was er constant actie bij Surtout wat steeds nieuwe belangstellenden lokte, 's middags werd het zelfs zo druk dat ik een aantal groepen van om en nabij de zes deelnemers een introduktieles kon geven. Anderen bemanden op die momenten  het steekspel met de degen en de sabel-dummie. We hebben denk ik weer een hoop mensen kennis laten maken met het schermen en laten zien dat we er zijn.

 

Natuurlijk wil ik ook de ouders bedanken voor de hulp bij het opbouwen, de hulp gedurende de dag (leuk dat je ook nog even kwam helpen SjamaŰl) en later bij het opruimen. Tunghai heeft foto's gemaakt en Everhard heeft ze weer snel op internet geplaatst.

 

Met dank aan Melvin Mijnten van de Stichting Oranjefeesten Apeldoorn konden we dit jaar gebruik maken van dranghekken en konden we dus op een veilige manier voor onzelf en het publiek laten zien wat schermen inhoudt. Onze plek heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.

 

Al met al kunnen we dus terugkijken op een geslaagde clubactiviteit. We hebben een dertigtal adressen van ge´nteresseerden. Hopelijk komen hieruit een aantal nieuwe leden voor onze vereniging.

 

Ik hoop dat ik niemand vergeten ben te bedanken.

Wat mij betreft volgend jaar weer,

Groeten Hans Woltjes

 

 

 

 

 

Meer nieuws...